Start2tennis

Wat is Start to Tennis ?

Start to tennis is een nieuw sportief programma voor volwassenen uitgewerkt door Tennis Vlaanderen. De bedoeling is om startende spelers op een snelle en leuke manier te laten kennis maken met het tennisspel via een progressieve en spelgerichte aanpak. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een eerste start-to-tennis lessenreeks van 10 sessies (8 tennislessen en 2 begeleide tennismomenten) en daarna bepalen of tennis iets voor hen is en of ze lid willen worden van de club. Doorheen het seizoen zullen extra speelmomenten worden aangeboden om de nieuwe leden verder te integreren op de club.

Hoe?

Een lessenreeks bestaat uit 8 tennislessen en 2 begeleide tennismomenten van 1u15 in groepen van maximum 4 personen.

Voor wie?

Start-to-tennis is gericht naar beginnende volwassenen vanaf 17 jaar die geen lid zijn en die willen kennis maken met tennis en naar ex-tennissers die na lange tijd de draad terug willen oppikken.

Wanneer?

De sessies zullen doorgaan op een vast uur in de week of weekend. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de velden per seizoen.

Wegens het succes zal er een nieuwe reeks (5x 2uur) opgestart worden vanaf zondag 5 augustus 2018, telkens vanaf 10u30 tot 12u30. De lesdagen zijn 5/8, 12/8, 19/8, 26/8, 2/9.

Inschrijvingen en info?

Inschrijven kan enkel via de website van Tennis Vlaanderen. Ga naar onze club (clubnummer TC De hasselt is 0048) en vervolgens naar tarieven. Klik op de knop "lid worden" en volg de aangegeven stappen. Je kiest vervolgens voor het tarief van Start2Tennis. Je zal een bevestiging krijgen per mail van je inschrijving. Na enkele dagen ontvang je per mail een overschrijvingsformulier.  De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld. Gebruik zeker de gestructureerde mededeling dat staat op het overschrijvingsformulier. Voor een direct toegang : KLIK HIER

Indien je geen enkele ervaring hebt met Tennis Vlaanderen, stuur dan een mail naar info@tcdehasselt met je naam, adres, geboortedatum, e-mail en GSM nummer.

Na de groepsindeling, informeren wij u over de naam van de lesgever, de dag en het uur dat de les doorgaat. Zorg zeker dat je contactgegevens correct ingevuld worden bij je inschrijving via Tennis Vlaanderen. We contacteren je namelijk via deze weg.

Tarief

TC De Hasselt biedt een Start-to-tennis pakket aan voor € 80. Dit pakket omvat:
  • 8 tennislessen en 2 begeleide tennismomenten
  • Één consumptie
  • Tennis Vlaanderen-aansluiting en verzekering
  • Gebruik van tennisrackets en –ballen voor de lessen
  • Terreinhuur

De starter heeft dus enkel sportieve kledij en tennisschoenen nodig. Pas na de lessenreeks bepaal je of tennis iets voor jou is en of je lid wil worden voor een seizoen.