Corona Update

Beste vrienden, beste stepp'ers

Vrijdag hebben we met z'n allen goed nieuws ontvangen! Vanaf 4 mei is het zover en zal er weer een balletje (tennis en padel) geslaan kunnen worden op onze club, uiteraard onder strikte voorwaarden! Er kan alleen outdoor gespeeld worden, alleen enkelspel is toegelaten en lessen kunnen doorgaan indien max. 2 lesvolgers en 1 trainer per terrein.  Voor iedereen gelden de 'Play Safe & Go' regels van Tennis Vlaanderen. We vragen als club dat iedereen zijn verantwoordelijkheidszin hierin neemt en de regels strikt opvolgt.

Ook brengen we graag volgende 3 punten nog onder de aandacht:

  1.  Lidgelden 2020
    • In deze bijzondere tijden stellen we vast dat nog maar de helft van de leden van vorig jaar zich opnieuw heeft aangesloten. Breng aub jullie aansluiting in orde zodat jullie vanaf volgende week een terrein kunnen reserveren op onze club. De administratie hiervan neemt een paar dagen in beslag dus maak er snel werk van. Aangezien we de centen goed kunnen gebruiken voor ons nieuwbouwproject hebben we besloten om het voordeeltarief voor leden die aansluiten vanaf de maand juli af te schaffen. Wij beloven er echter een spetterend seizoen van te maken, het lidgeld zal goed besteed zijn :-)!
  2.  Lessen Play-on!
    • De tennislessen starten opnieuw gefaseerd op vanaf 4 mei. In eerste instantie enkel de individuele en de lessen met max. 2 lesvolgers. Cindy en haar team zijn er helemaal klaar voor! Let wel op: schrijf je tijdig in voor de lessen en maak je lid want enkel leden van stepp kunnen de lessenreeksen volgen. Play-on! is ook een planning aan het uitwerken voor de gemiste winterlessen. Deze planning is uiteraard onderhevig aan de Corona maatregelen en zal met de betrokken personen besproken worden. Uitstel is zeker geen afstel! Voor meer info en vragen kan je terecht bij Cindy via cindy@play-on.be
  3. Nieuwbouw
    • Ook bij onze hoofdaannemer heeft Corona toegeslagen maar achter de schermen is er flink doorgewerkt. Het bouwterrein op de Lichterstraat 60 ligt helemaal klaar, de grondwerken zijn afgerond. Ga gerust eens een kijkje nemen tijdens één van jullie Corona fiets- of wandeltochten. Op dit ogenblik is onze staalconstructie in productie en de ondergrond van onze tennis- en padelterreinen wordt binnenkort aangelegd. De eerste stappen zijn dus gezet, we bekijken hoe we deze start gepast kunnen vieren (verdere info volgt).

 

Tot slot wil ik nog alle vrijwilligers bedanken die elke dag de tennisvelden zijn gaan besproeien. Ze liggen er spik en span bij en schreeuwen om gebruikt te worden!

Wij zijn er (bijna) klaar voor, jullie ook?

Groeten,

BW