Competitietraining zomer

Competitietraining:

De competitietraining is een groepstraining van 1u georganiseerd op vrijdag voor de gevorderde en/of ambitieuze competitiespelers. Op deze manier worden zij specifiek voorbereid op het spelen van interclub en tornooien. Naast het tactische en het technische aspect, wordt in deze training extra aandacht besteed aan de conditionele en mentale vaardigheden die nodig zijn om het beste niveau te halen tijdens wedstrijden.

De competitietraining kan enkel gevolgd worden door spelers die deelnemen aan competitie (interclub en tornooien) en minimum 1 uur les per week volgen. Deze trainingen worden aan een kortingstarief aangeboden en worden gegeven door een ervaren en gekwalificeerde competitietrainer. Prijs voor 9 trainingen van 1u bedraagt 75€ pp (in groep van 4 spelers)

Om de competitiespelers zo optimaal mogelijk te begeleiden zullen de lesnemers kunnen genieten van regelmatige opvolging tijdens tornooien en wedstrijden. Zo zullen de geleerde vaardigheden, samen met de trainer, geëvalueerd en bijgestuurd kunnen worden.

Inschrijven kan via deze link of door een mailtje te sturen naar cindy@play-on.be
Betalen kan via overschrijving vóór het begin van de lessen op het rekeningnummer BE 75 0018 5621 6551.