Competitietraining winter

Competitietraining:

Onze oranje, groene en gele spelers die deelnemen aan interclub en tornooien bieden we deze winter een 
echt competitiepakket aan. 

Het pakket omvat voor oranje en groen 1u groepstraining (4pers), 1u competitietraining (groep) op woensdag om 14u én 1uur conditietraining op zaterdag om 10u30. 
De groepstraining wordt indien de beschikbaarheid het toelaat gepland op zaterdagochtend voor of na de 
conditietraining. 

Voor de gele competitiespelers bestaat het pakket uit: 1u groepstraining (4pers), 1u30 competitietraining op woensdag van 17 tot 18u30 én 1u conditietraining op zaterdag om 10u30. De groepstraining wordt indien de beschikbaarheid het toelaat gepland op zaterdagochtend voor of na de conditietraining. 

Kostprijs voor deze 3 trainingen gedurende 20 weken bedraagt 560€. 

Op deze manier worden onze spelers specifiek voorbereid op het spelen van interclub en tornooien. Naast het tactische en het technische aspect, wordt in deze training extra aandacht besteed aan de conditionele en mentale vaardigheden die nodig zijn om het beste niveau te halen tijdens wedstrijden.

Om de competitiespelers zo optimaal mogelijk te begeleiden zullen de lesnemers kunnen genieten van regelmatige opvolging tijdens tornooien en wedstrijden. Zo zullen de geleerde vaardigheden, samen met de trainer, geëvalueerd en bijgestuurd kunnen worden.

Inschrijven kan via deze link of door een mailtje te sturen naar cindy@play-on.be
Betalen kan via overschrijving vóór het begin van de lessen op het rekeningnummer BE 75 0018 5621 6551.
 

We don't hit, we play!