Winterlessen jeugd

Winterlessen jeugd 2017-2018

Ook tijdens de winterperiode kan je op TC De Hasselt terecht om je spelpeil op te krikken, je techniek aan te scherpen of zelfs voor het eerst op een balletje te leren slaan.

Op TC De Hasselt worden de jeugdlessen georganiseerd volgens de principes van het kids-tennis. In kids-tennis worden de jeugdspelers ingedeeld in kleuren volgens tenniservaring en leeftijd. Door middel van testjes kan er overgegaan worden naar een volgende kleur. Met je niveau evolueer je van kleur naar kleur en ook steeds naar een groter terrein. Zelfs de bal is aangepast aan je kleur. Verdere info op www.tennisvlaanderen.be/kidstennis.

De jeugdtennislessen worden gegeven op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Gezien het groeiend aantal lesnemers zullen ook enkele groepen op andere weekdagen tussen 17u en 19u les volgen (uiteraard volgens beschikbaarheid terreinen en uw mogelijkheden).

Voor organisatorische redenen hebben ons aanbod voor winterlessen jeugd gewijzigd zoals bij de zomerlessen. Voortaan heb je de keuze (vanaf niveau oranje) voor het volgens van groepslessen of het volgen van privélessen individueel of in groep naar keuze.

Groepslessen = Het volgen van tennisles in groep tegen 1 vaste prijs. Hierbij wordt er gestreefd om groepjes van 4 te maken in de mate dat dit mogelijk is. De groepjes worden samengesteld door de coördinator van de lessen. Er kan geen rekening gehouden worden met bepaalde voorkeuren.

Privélessen = Het volgen van tennisles individueel of in groep tegen een prijs afhankelijk van de groepsgrootte. U geeft zelf de groepsgrootte aan en alle andere namen van kinderen die mee in het groepje les volgen. De coördinator van de lessen zorgt dat dit dan ingepast wordt in het globale lessenschema. Privélessen in groep worden aangeboden voor de kleuren oranje, groen en geel. Elk kind apart moet zich wel via de website inschrijven zodat we de juiste contactgegevens hebben.

Voor de groepslessen is er één prijs van toepassing, onafhankelijk van de groepsgrootte. Prijs verschilt naargelang het niveau naargelang het gedeeltelijk of geheel in beslag nemen van een tennisveld. De kinderen van wit, blauw en rood kunnen al het materiaal van de club gebruiken. Van de kinderen van oranje, groen en geel wordt verwacht dat ze zelf een (aangepaste) tennisracket hebben. Didactisch materiaal, terrein, tennisballen etc. zijn inbegrepen in de prijs.

PRIJZEN GROEPSLESSEN

 KLEUR PRIJS GROEPSLES
 Wit  129 €
 Blauw (go & pro)  139 €
 Rood (go & pro)  155 €
 Oranje (go & pro)  200 €
 Groen  200 €
 Geel  200 €

PRIJZEN PRIVELESSEN

Kleur  Per 4  Per 3  Per 2  Alleen
 Oranje  200 €  278 €  401 €  792 €
 Groen  200 €  278 €  401 €  792 €
 Geel  200 €  278 €  401 €  792 €

Alle lessenreeksen omvatten 20 lessen

De jeugdlessen starten in de week van 2 oktober 2017 en eindigen op 31 maart 2018. Er worden 20 lessen gegeven.

Inschrijven kan enkel via Tennis Vlaanderen (www.tennisvlaanderen.be) vanaf 14 augustus 2017.

 

KINDERTOER en TIENERTOER

Tijdens de winterperiode organiseert TC De Hasselt 2 tornooien. Alle kinderen tot 12 jaar kunnen hier wedstrijdjes spelen tegen andere kinderen met een gelijkaardig niveau. Deelname aan deze tornooien is gratis voor de lesnemers en behoort tot het lessenpakket.

TENNIS VLAANDEREN-AANSLUITING

Opgelet !!!!!!! De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen (vroeger VTV) (onze zomerleden en zomerlesnemers zijn dit allemaal). Met deze aansluiting ben je verzekerd tijdens de lessen. Indien je nog niet aangesloten bent bij Tennis Vlaanderen kan dit door 15.5 euro mee te storten met het lesgeld. U krijgt hiervoor een aparte betalingsopdracht.

NOG VRAGEN?

Op zaterdag 23 september van 10 tot 12u zal er een infomoment georganiseerd worden. Daar verneemt u ook de groepsindeling en de dag en het uur van de tennisles. Indien u niet aanwezig kunt zijn, zult u nadien telefonisch op de hoogte gebracht worden.

Indien u nog iets onduidelijk is, stuur dan je vraag via mail naar Mark Mommaers via winterlessen@tcdehasselt.be