Winterlessen volwassenen

Winterlessen voor volwassenen 2017-2018

Ook tijdens de wintermaanden kan je op TC De Hasselt terecht om je spelpeil op te krikken of je techniek te verbeteren.

Je hebt de keuze voor het volgen van groepslessen of het volgen van privélessen individueel of in groep naar keuze.

Groepslessen = Het volgen van tennisles in groep tegen 1 vaste prijs. Hierbij wordt er gestreefd om groepjes van 4 te maken in de mate dat dit mogelijk is. De groepjes worden samengesteld door de coördinator van de lessen. Er kan geen rekening gehouden worden met bepaalde voorkeuren.

Privélessen = Het volgen van tennisles individueel of in groep tegen een prijs afhankelijk van de groepsgrootte. U geeft zelf de groepsgrootte aan en alle andere namen van de volwassenen die mee in het groepje les volgen. De coördinator van de lessen zorgt dat dit dan ingepast wordt in het globale lessenschema. Elk volwassenen moet zich wel apart via de website inschrijven zodat we de juiste contactgegevens hebben.

Voor de groepslessen is er één prijs van toepassing, onafhankelijk van de groepsgrootte. De groepen worden samengesteld volgens kunnen. Lesnemers worden geacht een geschikt tennisracket te bezitten. Didactisch materiaal, veld en tennisballen zijn inbegrepen in de prijs.

Prijzen privélessen :
Initiatie/gevorderd: (20 lessen)

Per 4 Per 3 Per 2 Per 1
 200 €  278 €  401 €  792 €

Lessen gaan door tijdens de week na 17u en voor 19u en in het weekend op zaterdag.

Prijs groepslessen : 200 €

Aansluiting TennisVlaanderen (vroegere VTV)
De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die aangesloten zijn bij TennisVlaanderen (onze zomerleden en zomerlesnemers zijn dat allemaal). Met deze aansluiting bent u verzekerd tegen ongevallen tijdens de tennislessen. Bent u nog niet aangesloten, dan moet u 15.5 EUR extra betalen. Dit wordt automatisch toegevoegd bij de inschrijving van de lessen (lesabonnement niet uitvinken). U krijgt hiervoor wel een aparte betalingsopdracht. 

Belangrijk
Inschrijven gebeurt via de website van Tennis Vlaanderen. Ga naar www.tennisvlaanderen.be en ga naar onze club TC De Hasselt (clubnummer 0048). Scroll naar onder naar de rubriek lessen en stages om je in te schrijven.

Lesperiode
De lessen starten in de week van 2 oktober 2017 en eindigen in de week van 31 maart 2018.

Inlichtingen
Inschrijvingen i.v.m. wintertennislessen kunnen enkel gebeuren via het inschrijvingsformulier van de website (rubriek lessen en stages - inschrijvingsformulier) vanaf 14 augustus 2017. Wie eerst ingeschreven is, heeft het meeste kans op voorkeursuur.

Op zaterdag 23 september van 10 tot 12u zal er een infomoment georganiseerd worden. Daar verneemt u ook de groepsindeling en de dag en het uur van de tennisles. Indien u niet aanwezig kunt zijn, zult u nadien telefonisch op de hoogte gebracht worden.

Voor informatie kan je een mailtje sturen naar winterlessen@tcdehasselt.be.